TOP-Higiénia A minőségi vendéglátásért

A TOP-Higiénia működtetője

WESSLING Hungary Kft. független vizsgálólaboratóriumokat üzemeltető vállalkozás közel negyed évszázada áll tisztelt partnerei szolgálatára Magyarországon.

Akkreditált vizsgálataink gyorsak, pontosak, megbízhatóak és pártatlanok. Szolgáltatási körünk egyedülálló, ahogyan az is, hogy három nagy területen: a környezetvédelemben, az élelmiszer-biztonságban és az egészségvédelemben egyaránt végzünk vizsgálatokat.

Munkatársaink szakértelme, elhivatottsága, nemzetközi kapcsolatrendszerünk garantálja cégünk hitelességét és az élet minőségének szolgálatát. A WESSLING Hungary Kft-ben felhalmozódott tapasztalat, tudásbázis arra is lehetőséget ad, hogy a laboratóriumi méréseink mellett szolgáltatások széles spektrumát kínáljuk megrendelőinknek.

Így az üzemi felmérések, a címkevizsgálat, az auditok, a kutatás-fejlesztés és az oktatás mellett a termékmegfelelőség területén is igyekszünk minél komplexebb szolgáltatást nyújtani: pálinkavédjegyet tartunk fenn, étrend-kiegészítők termékmegfelelőségét ellenőrizzük, a HORECA-szektor számára pedig TOP-Higiénia szolgáltatásunkat ajánljuk.

A WESSLING Hungary Kft. egyéb szolgáltatásairól itt tájékozódhat részletesebben.

Amennyiben szeretne további tájékoztatást a TOP-Higiénia rendszerrel kapcsolatban, kérjük, írjon e-mailt: bakos.maria@wessling.hu, vagy keressen minket telefonon: +36 30 460 4249


Együttműködő partnerünk: A TOP-Higiénia rendszer működtetője: