TOP-Higiénia A minőségi vendéglátásért

A Top-Higiénia rendszer tagjai

A TOP-Higiénia rendszerhez eddig csatlakozott vállalkozások egy éven keresztül használhatják minősítést és a pecsétet, amelyek igazolják a higiéniai színvonalat, hitelességet, biztonságot és bizalmat.

HORVÁTH CUKRÁSZDA és a SUGAR! design cukrászda

HORVÁTH CUKRÁSZDA és a SUGAR! design cukrászda

A WESSLING Hungary Kft. nemrég indult TOP-Higiénia rendszerének első tagja a Horváth Cukrászda és a SUGAR design cukrászda.

Cím: 1042 Budapest, Petőfi u. 35.
Telefonszám: | +36-1-370-4196, +36-1-360-1475 |
E-mail: info@horvathcukraszda.hu
http://www.horvathcukraszda.hu

Az értékelt vállalkozás leírása:
Első cukrászdánkat 1983-ban nyitottuk 48 m2-en egy alkalmazottal. Folyamatos bővítéssel és fejlesztéssel értük el a jelenlegi 250m2-es üzletünket, amely két szinten helyezkedik el. Alul a földszinten a hagyományos, tradicionális vonalat képviselve (HORVÁTH CUKRÁSZDA) árulunk minden nap frissen sült sós aprósüteményeket, kézműves süteményeket, hetente kétszer pedig házi kenyeret is sütünk.

Az első emeleten egy modern, fiatalos design cukrászda foglal helyet (SUGAR!), amely a különleges belső design mellett izgalmas ízkombinációkkal, egyedileg kikisérletezett receptúrákkal design süteményeket, tortákat és édességeket árul. Az Év Boltja szakmai zsűrije 2016-ban a szakbolt-kategóriában a SUGAR! Design Cukrászdát tartotta díjazásra érdemesnek!

A két üzlethez szorosan kapcsolódik 400 m2en elhelyezkedő termelőüzemünk, amely sok más üzletnek is készít félkész és kész cukrászipari termékeket. Ma már közel 100 alkalmazottal dolgozunk együtt azon, hogy a pultba kerülő termékekhez felhasznált minőségi alapanyagok gondos és hozzáértő kezekbe kerüljenek, amelyek az alapvető tisztaság mellett betartják a legmodernebb higiéniai, valamint a saját belső folyamatainkhoz fejlesztett HACCP rendszerünk előírásait is.

HORVÁTH CUKRÁSZDA és a SUGAR! design cukrászda

Amennyiben szeretne további tájékoztatást a TOP-Higiénia rendszerrel kapcsolatban, kérjük, írjon e-mailt: bakos.maria@wessling.hu, vagy keressen minket telefonon: +36 30 460 4249


Együttműködő partnerünk: A TOP-Higiénia rendszer működtetője: